Скасували газовий контракт - скасуємо і Харківські угоди

01 червня 2017, 21:38
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
2
149

Безумовно, наша політична сила вітає рішення Стокгольмського арбітражного суду, який скасував антидержавні грабіжницькі положення газового контракту Тимошенко-Путіна.


Ми з самого початку наполягали на тому, що це була підла, цинічна, корупційна змова Москви і московської зозулі проти українців, в результаті якої наша держава з 2009 року переплатила десятки мільярдів доларів!
Нехай це стане уроком для всіх майбутніх урядів, які спробують ухвалити антидержавні рішення.

Однак, скасування деяких положень кабального газового контракту – це лише вершина айсбергу. Ця перемога надихає на подальшу боротьбу за відновлення законності і справедливості.

Наступним кроком Радикальна партія вимагає від Президента Порошенка і Верховної ради України визнати незаконними і денонсувати:
Харківські угоди 2010 року про продовження базування Чорноморського флоту РФ в Криму, які розв’язали руки Путіну у війні проти України і де-юре дозволяють російським військам офіційно перебувати на нашій території

Радикальна партія також наполягає на остаточному припиненні участі України в СНД.

Ми переконані, що Україна повинна розірвати всі угоди, які суперечать інтересам української держави, зокрема тих, що писалися на догоду Кремлю. Завдання держави – відстоювати права власного народу.

Історія не раз доводила, що жоден великий чи малий договір з Росією не вартий ані паперу на якому він написаний, ані чорнил, які цей папір бруднили.

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: газ,Радикальна партія,Олег Ляшко,Юлія Тимошенко,Путін,фракція РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.