Ще одна перемога РПЛ на шляху до справедливих тарифів

31 травня 2017, 21:06
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
106

Зусилля моєї команди на захист вітчизняних газовидобувників приносять перші плоди.


Ми змусили НКРЕКП почати дослухатись до потреб розвитку української промисловості – оприлюднений проект змін до методології розрахунку тарифу на вхід до ГТС для українських газовидобувних компаній.

Ним передбачається встановлення обгрунтованого періоду амортизації в 40 років, замість використовуваної зараз штучної “прискореної” амортизації в 4 роки, яка була абсолютно драконівською та руйнівною для внутрішніх газовидобувників. Очікуваний ефект від такої зміни – зменшення вдвічі тарифу на подачу газу у мережу для українських видобувників природного газу! Це запобіжник штучного здорожчання газу для населення.

Це чергова перемога РПЛ після того, як ми домоглися скасування здирницького збору з населення та промисловості – «абонплати» за газовий лічильник для громадян та промисловості.

Але це лише перші кроки, попереду великий шлях відновлення соціальної справедливості та захисту національного виробника!

 

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: газ,тариф,Радикальна партія,Олег Ляшко,промисловість,виробник,фракція РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.