Домашнє молоко не повинно коштувати дешевше мінералки

24 травня 2017, 14:26
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
1
90

У той час, як продукти харчування, комунальні послуги та пальне дорожчають – закупівельна вартість молока чомусь знову впала.


Ми вибили ціну 5 гривень/літр, але монополісти знову знизили її до 3,8 гривень. Тобто літр свіжого домашнього молочка у людей забирають дешевше, ніж коштує у магазині пляшка мінеральної води. Це неприпустимо. Ми вимагаємо від уряду втрутитись і підвищити ціну на молоко.

Урядовці повинні підтримувати українських фермерів. Зокрема, забезпечити дешевими кредитами на купівлю техніки. Адже зараз для звичайного селянина купити трактор майже неможливо. Якщо ми запровадимо програми підтримки, виграють не тільки фермери, а й українські виробники – Харківський тракторний завод, колишня «Зірка» в Кропивницькому тощо. Як наслідок, матимемо більші надходження до бюджету, які підуть на розвиток соціальної сфери. А українці матимуть роботу, зарплату і свіжі, натуральні продукти на столі.

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: молоко,корова,Радикальна партія,Олег Ляшко,уряд,фракція РПЛ,фермери
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.