Навіщо Луценку арешт Лозового

19 травня 2017, 20:26
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
188

Генеральний прокурор Юрій Луценко, як і його попередник Шокін, вніс подання на притягнення до відповідальності народного депутата України від нашої Радикальної партії Андрія Лозового.


Не Бойка! Не Льовочкіна! Не Вілкула! Не Скорика! Не Бакуліна! Не інших злочинців режиму Януковича, які винні у кровопролитті на Майдані і розграбуванні України.

Подання Луценка на Лозового – це розправа за нашу політичну позицію! Це однозначно політичне замовлення і імітація боротьби з корупцією замість реальної боротьби. На регіоналівських корупціонерів, які завдали державі збитків на мільярди, Луценко подання не внесить. Бо регулярно бере у них гроші!

Подання Луценка на Лозового – це:

1. Спроба дискредитувати нашу команду вигаданими справами – на Лозового, Лінька, Рибалку, Мосійчука і навіть на мене. Щоб будувати на цьому власну політичну кар’єру.

2. Спроба залякати нас, щоб зробити “договороспособними”. І кілька гінців від Луценка до мене підходили з пропозиціями домовитися. Я їх вічливо послав, бо примушувати мене до “дружби” шантажем і погрозами нікому не вдасться. Не на того нарвалися!

3. Це політична розправа над Радикальною партією як опозиційною політичною силою. Я переконаний, що ці переслідування моєї команди здійснюються за прямою вказівкою Президента Порошенка, чиїм кумом і ставлеником є Луценко.

Я не виключаю, що це тиск на нашу фракцію, щоб змусити нас голосувати за грабіжницькі пенсійну та земельні “реформи” влади. Хєра вам, а не нашу землю і пенсіонерів!!

Подання Луценка на Лозового – це також помста самого дрібного генпрокурора, адже:

– ми голосували проти змін до закону, які дозволили Луценку стати генпрокурором без юридичної освіти;

– ми голосували проти призначення Луценка генпрокурором;

– ми голосували проти ініційованих Луценком драконівських змін до КПК, які обмежують права громадян на захист.

На цьому тижні наша фракція також підписалася під вимогою ВІДСТАВКИ Луценка з посади генпрокурора. Цей троянський порошенківський кінь має йти геть!

І останнє. Коли Луценко звинувачує у вигаданих злочинах членів моєї фракції, хай для початку цей “праведник” подивиться на себе в дзеркало! Менти до сих пір переказують легенди, як Луценку чемоданами возили в МВС з усієї України хабарі за звання і посади. І зараз возять!! Корупція в прокуратурі буяє махровим цвітом!

Обов’язково прийде час, коли Луценко буде відповідати за свої зловживання!

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Луценко,шантаж,Бойко,Радикальна партія,Андрій Лозовий,Льовочкін,фракція РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.