Усіх, кому не треба металургія - спалити у мартенівській печі!

11 травня 2017, 15:13
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
227
Усіх, кому не треба металургія - спалити у мартенівській печі!

Сьогодні нагородив почесними грамотами від Верховної Ради і особисто від себе працівників Маріупольського металургійного комбінату ім.Ілліча. Щоб вони знали – їхня робота дуже важлива для країни.


Підтримую наших металургів не лише словом, а й ділом. Так, під час мого минулого візиту на комбінат, працівники пожалілися на відсутність металолому, через що завод простоює. Повернувся до Києва і добився ухвалення закону про підвищення мита на експорт металобрухту, щоб він не вивозився з країни. Адже робочі місця треба створювати для українських металургів, а не для польських чи турецьких.

Наразі добиваюся виділення державних коштів на реконструкцію залізничного сполучення – як вантажного, так і пасажирського. Щоб металурги мали змогу вивозити більше продукції, щоб люди їздили в комфортних поїздах, а не у теплушках, як після Другої світової війни.

Підтримував, підтримаю і завжди буду підтримувати українську металургію!

 

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: металлургия,Радикальна партія,Олег Ляшко,Маріуполь,робочі місця,фракція РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.