Зберегти «Мотор Січ»

03 травня 2017, 11:27
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
3
363

Одне з провідних підприємств в світі з випуску авіаційних двигунів для літаків та вертольотів «Мотор Січ» сьогодні опинилося у вкрай важкому становищі.


Внаслідок російської агресії виробники втратили 40% ринку. Окрім того, через блокаду припинилося постачання важливих деталей. Попри те, що цьогоріч державне замовлення збільшилося на 15%, до 500 мільйонів гривень, це все одно лише 5% обігу підприємства.

Перебуваючи в Запоріжжі, завітав сюди, щоб підтримати колектив та розказати, що ми пропонуємо для того, щоб підприємство працювало. Зокрема, ми добиваємося:

1.Збільшення оборонного замовлення.
2.Надання державних гарантій під майбутні контракти та дешевих кредитів.
3.Скасування земельного податку для підприємства, щоб зекономити мільйони гривень на розвиток виробництва та підвищення зарплат.
4.Створення коридору для відновлення постачання важливих деталей, вироблених у цехах, що опинилися на окупованих територіях.

Такі підприємства потрібні Запоріжжю, потрібні Україні. Ми зробимо все, щоб «Мотор Січ» працював на повну потужність.

Українцям – роботу і гідне життя!


Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: робота,Радикальна партія,Мотор-Сич,Олег Ляшко,Запоріжжя,фракція РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.