Безцінний кредит МВФ

03 квітня 2017, 21:07
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
1
253

Новий мільярдний транш від МВФ – не свідчення успіху реформ, як стверджує Президент Порошенко, а навпаки – ознака критичної слабкості української економіки та влади.


Бо цей кредит, якщо врахувати не тільки відсотки, під які він видається, а й ті секретні умови, що йдуть “у пакеті”, просто безцінний.

Президент Порошенко так радіє черговому закордонному кредиту, ніби його переобрали на другий термін. І при цьому ховає меморандум з МВФ від парламенту і суспільства. Замість того, щоб створювати українцям робочі місця, влада підписує угоди, які прирікають нашу країну на статус сировинної колонії з дармовою робочою силою.

Фракція Радикальної партії пропонує Антикризовий план розвитку економіки, реалізація якого дозволить не тільки відмовитися від кредитів МВФ, а й подолати масову бідність українців. Я розірву всі міжнародні угоди, які забирають в українців роботу і гідну зарплату. Моя команда проводитиме політику протекціонізму і підтримки національного виробника замість імпортного хламу, яким завалена Україна.

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: МВФ,Радикальна партія,кредит,Україна,Олег Ляшко,економіка,влада,імпорт,Петро Порошенко,фракція РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.