Ми піднімемо всю Україну проти афери НКРЕКП

31 березня 2017, 18:43
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
1
251

Ми не дозволимо банді олігархів при сприянні влади цинічно грабувати українців!!


Сьогодні Прилуцька міська рада за ініціативою нашої фракції прийняла звернення до Президента України, Кабінету Міністрів, Голови Верховної Ради, голови НКРЕКП з вимогою негайно скасувати рішення НКРЕКП, яким введено щомісячну абонплату за підключення до системи газопостачання.

Олігархи, перейшовши межу здорового глузду, накинули на українців черговий тарифний зашморг у вигляді абонплати за газ. Так, з 1 квітня споживачі будуть вимушені платити щомісяця абонентську плату за підключення до системи газопостачання незалежно від фактичного обсягу споживання газу. На догоду олігархам Фірташу, Льовочкіну, Бойку цю плату ввела Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і компослуг. Це рішення болюче вдарить насамперед по простих громадянах, які і так економно споживають газ.

Найбільше постраждають ті абоненти, які сезонно користуються газом – наприклад, використовують його тільки влітку на дачі. Також постраждають ті люди, які мало споживають газу, не мають лічильників і мають велику кількість прописаних на своїй житлоплощі. У них плата може зрости у півтора або й більше разів. При цьому субсидії на сплату цих нових поборів не передбачені!!

Олігархи, зрозумівши, що у зв’язку із здорожчанням блакитного палива люди вимушені економити, не захотіли втрачати надприбутків і вигадали ще один щомісячний здирницький платіж.

Фактично, це свідчить про те, що уряд Гройсмана-Порошенка вкотре став на захист не українського народу, а купки олігархів, адже підраховано, що в першу чергу від введення абонплати за газ виграють власники газорозподільних компаній. 70% цього бізнесу контролює олігарх Фірташ з партнерами та компанії російських олігархів. Лише у 2017 році від абонплати облгази отримають додатково біля 24 мільярди гривень.

Я дав команду нашим фракціям по всій Україні скликати позачергові сесії з вимогою скасувати грабіжницьке рішення НКРЕКП. А в понеділок, 3 квітня, я подаю до суду відповідний позов.

Також наступного пленарного тижня ми ініціюватимемо в парламенті розпуск нинішнього корумпованого складу НКРЕКП і обрання нового на прозорому конкурсі.

Ми не дозволимо банді олігархів при сприянні влади цинічно грабувати українців!!

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: газ,Бойко,Радикальна партія,Володимир Гройсман,олігархи,українці,уряд,Фірташ,Сергій Льовочкін,Петро Порошенко,Ляшко РПЛ,населення,фракція РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.