Відірву Оніщенку яйця і скажу, що так і було

29 березня 2017, 16:49
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
6
466

Я не Порошенко і не Тимошенко, сюсюкаться з корупціонерами не буду!


Корупціонер, грабіжник українців, мусорський тріпло і лузер Олександр Оніщенко, з яким ні одна серйозна людина не сяде срати на одному гектарі, бреше, що Порошенко платить мені по 2 мільйони доларів у місяць. Не погані гроші! Але треба себе і людей не поважати, як Тимошенко, щоб взяти від цих корупціонерів хоч одну гривню.

Оніщенко бреше, бо закон, який я наполегливо просуваю в Раді, незважаючи на спротив його подружки, московської зозулі Тимошенко, позбавить його і ще з сотню запроданців депутатського мандату за подвійне громадянство.

Оніщенко бреше, бо я вимагаю від НАБУ розслідувати факт корупційного продажу Петром Порошенком і Юлією Тимошенко посади міністра екології його помічникові Ігорю Шевченку.

Я не Порошенко і не Тимошенко, сюсюкаться з корупціонерами не буду!! Я відірву цьому конюху яйця і скажу, що так і було!!

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: корупція,Радикальна партія,Александр Онищенко,Олег Ляшко,Юлія Тимошенко,Петро Порошенко,фракція РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.