Порівняли х*р з пальцем!

26 березня 2017, 22:08
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
1
312

Редактор НВ Віталій Сич і його власник, фінансовий аферюга Томаш Фіала назвали мене королем популізму і порівняли з Тимошенко. Ідіоти!!


Порівняли хєр з пальцем! Між мною і Тимошенко – нездоланна прірва!!! Тимошенко каже одне, а робить протилежне, просто бреше людям. А я кажу і роблю!!
17425006_1263940623674532_4839407667814403855_n

Порівняйте:

Тимошенко обіцяє подолати бідність українців і не голосує за підвищення мінімальної зарплати.

Тимошенко обіцяє боротися за зниження комунальних тарифів і підписує із своїм другом Путіним договір про газ по 560 доларів за тисячу кубів.

Тимошенко обіцяє захистити фермерів і вносить (коли була прем’єром) законопроект про ринок земель, по якому нашу землю скуповують іноземці, а фермери і їх діти перетворюються на батраків.

Тимошенко обіцяє захистити Україну і агітує не боротися за Крим, щоб не спровокувати Путіна і 3 роки підряд не голосує за бюджет для нашої Армії.

Натомість:

Ляшко обіцяє подолати бідність українців і добивається підвищення вдвічі мінімальної зарплати.

Ляшко обіцяє захистити фермерів і реєструє зміни до Конституції, щоб навічно закріпити землю за фермерами.

Ляшко обіцяє захистити пенсіонерів і добивається запровадження з 1 квітня безплатних ліків від гіпертонії, астми і діабету.

Ляшко обіцяє захистити Україну і добивається прийняття парламентом звернення до США визнати Україну Основним союзником поза НАТО і укласти військову угоду між США і Україною.

“Новое время” треба спалити на Майдані за махрову брехню. Брехливих експертів, які кажуть, що підвищення мінімалки – це популізм, відправити на уранові копальні в Смолино. А іноземного аферюгу Фіалу, який фінансує цю єресь – посадити в тюрму. Досить зомбувати українців!!


Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: США,НАТО,майдан,журналистское расследование,Радикальна партія,Україна,Олег Ляшко,Юлія Тимошенко,пенсії,заробітна плата,фракція РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.