Боже, дай нам розуму і збережи Україну!

15 березня 2017, 18:21
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
3
276

У чварах і взаємопоборюванні ми, українці, наступаємо на історичні граблі 1917-21 років. Коли боротьба за владу і політичний капітал була вище збереження державності.


Конфлікти українців між собою закінчились хаосом, більшовицькою окупацією, Голодоморами і репресіями, мільйонними жертвами.

Сьогодні через взаємознищення і чвари політиків, які хочуть дірватися до влади, через імпотентність і бездіяльність влади наша країна знову за півкроку від того, щоб повторити трагічні помилки минулого, перетворити Україну в Руїну.

І сьогодні ситуація лише загострилась, з одного боку – всупереч Регламенту в сесійну залу Верховної Ради заводять співробітників Нацполіції (при всій повазі до них), нівелюючи парламент. З іншого – віце-спікер Оксана Сироїд самовільно закриває пленарне засідання замість того, щоб оголосити перерву і зібрати керівників фракцій на нараду. Це абсолютний бардак!

У цей драматичний час парламент, навпаки, має бути місцем для дискусії і центром прийняття рішень, опорою Державності.

Будь-які силові акції проти блокадників ми засуджуємо, оскільки це збурює суспільство і провокує вулицю. Діалогом, а не силою, можна знайти порозуміння в країні.

Відтак ми вимагаємо:

1. Від спікера Парубія – провести закрите засідання парламенту за участю Президента України, уряду і силовиків. Де обговорити ситуацію, загрози і виклики, що стоять перед країною. Знайти шлях розв’язання напруженої ситуації в суспільстві.

2. Від Президента Порошенка – негайно скликати засідання РНБО за участю лідерів парламентських фракції і спільними зусиллями врегулювати ситуацію.

В країні має бути Закон і порядок, а не анархія і вседозволеність! Здоровий глузд має перемогти емоції і політичну лозунговщину. Я звертаюся до всіх патріотів об’єднати наші зусилля і не допустити втрати Держави.

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Рада,закон,Порошенко,парламент,Радикальна партія,Парубій,регламент,Олег Ляшко,конфлікти,державність,фракція РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.