Важливе повідомлення про створення коаліції в парламенті

01 березня 2017, 15:00
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
268

Ми у формуванні коаліції участі не беремо, «візантійщиною» ми не займаємося, а нинішню владу, вважаємо, треба міняти та радикально наводити лад в країні.


Зараз багато промосковських телеканалів, наприклад, «Інтер» Льовочкіна-Фірташа, розповсюджують фейкові новини про те, що Радикальна партія веде таємні перемовини щодо участі у формуванні нової чи долучення до старої коаліції і, мовляв, за це Ляшку пропонують посаду спікера. Я хочу чітко заявити:

1.Радикальна партія не бере участі у формуванні ніякої коаліції.

2.Радикальна партія не збирається долучатися до коаліції БПП-Народного фронту, бо коаліції в парламенті немає. Ніхто не бачив 226 голосів за існування цієї коаліції.

3.Не вірте фейковим новинам. Львочкіни, Бойки, Медчедчуки, Тимошенки об’єднались між собою та брешуть з однією метою – дискредитувати команду Радикальної партії.

4. Нинішня влада на чолі з Президентом Порошенком довела країну до ручки і несе повну відповідальність за стан справ в державі. Радикальна партія готова взяти на себе відповідальність і керувати країною, але робити це у прозорий спосіб, передбачений Конституцією України. Йдемо на вибори, перемагаємо і тоді створюємо нову коаліцію. У «візантійщині», підковерщині, формуванні коаліції в неприродний спосіб Радикальна партія жодної участі не бере і не братиме.

5. Мене не цікавить посада спікера. Я збираюсь балотуватись на наступних президентських виборах і сподіваюсь, що з вашою підтримкою і Божою поміччю стану Президентом України. Будь-які посади для нас є інструментом для реалізації нашої мети – щоб українці мали роботу та зарплату, а Україна не була «банановою республікою» і не просила милостиню по всьому світу з простягнутою рукою.

Крапки над «і» розставлені. Ми у формуванні коаліції участі не беремо, «візантійщиною» ми не займаємося, а нинішню владу, вважаємо, треба міняти та радикально наводити лад в країні. Саме тому ми готові брати на себе відповідальність в керуванні державною при підтримці українців.

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Медведчук,Рада,Радикальна партія,Україна,Олег Ляшко,Фірташ,Сергій Льовочкін,коаліція,фракція РПЛ,спікер
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.