Тимошенко і брехня - рідні сестри

21 лютого 2017, 16:58
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
1
134

Порошенко і Тимошенко однакові. Для них земля – товар, яким вони торгують у власних інтересах, в залежності від місця сидіння.


Будучи прем’єром, Тимошенко підписала меморандум з МВФ, погодившись на продаж землі, а сьогодні розказує, що вона не дозволить продавати землю.

У 2008 році вона уклала угоду з Путіним про газ по 560 доларів за тисячу кубів, а зараз доказує, що газ має коштувати 100 доларів.

Саме її фракція заблокувала в парламенті рішення про засудження російської агресії проти Грузії, саме вона закликала не боронити Крим, коли Путін прийшов на нашу землю, а сьогодні говорить про необхідність захистити Україну.

Я закликаю цю московську зозулю врешті припинити брехати людям!

Радикальна партія була, є і завжди буде проти продажу землі, бо це – пограбунок українського народу. Ми завжди стояли на захисті української держави і ніщо не змусить нас відступити від своїх принципів.

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: газ,Кремль,Зозуля,Радикальна партія,Україна,Юлія Тимошенко,Петро Порошенко,Володимир Путін
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.