Забрати в українців землю я нікому не дозволю!

17 лютого 2017, 17:52
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
3
100

Запроданці з провладних фракцій звернулися до Конституційного суду України з поданням про визнання неконституційним мораторію на продаж землі. Ініціатором виступив негідник Олексій Мушак.


Зрозуміло, що влада хоче протягнути рішення про продаж землі в обхід Верховної Ради, бо депутати за такий злочин ніколи не проголосують. А от частина продажних суддів КСУ, які сприяли Януковичу узурпувати владу, виконають будь-які вказівки.

Серед депутатів, які за цю ганьбу підписались, є і тушка Вітко, якого з потрохами купили в БПП опричники Президента. Щоб усе зрозуміти, достатньо знати «ідейного натхненника» цього подання – Олексія Мушака, який є родичем колишнього депутата від Партії регіонів, власника агрохолдингу «Кернел», латифундиста Андрія Веревського. Мушак просто виконує забаганку свого родича-олігарха і влади, обкрадаючи при цьому мільйони українців.

Я попереджаю владу: якщо запроданці Януковича спробують скасувати мораторій, ми приведемо під стіни КСУ сотні тисяч селян і винесемо їх на вилах. Забрати в українців землю я нікому не дозволю!

110273644

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: президент,Радикальна партія,Олег Ляшко,мораторій,олігархи,земля.,фракція РПЛ,судді,Блок Петра Порошенко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.