Енергозалежність - наслідок корупційних схем

16 лютого 2017, 17:46
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
133

Усі мої попередження влада ігнорувала.


Президент Порошенко на засіданні РНБО заявив, що на модернізацію ТЕС, які використовують антрацитове вугілля, та переведення їх на газове вугілля потрібно 2-3 роки і ця робота має розпочатися “негайно і вже”.

Цю вкрай необхідну роботу влада мала розпочати не сьогодні, а ще 3 роки тому, коли ми втратили антрацитові копальні. Але замість модернізації наших ТЕС ставленик Порошенка міністр енергетики Демчишин витратив більше 2 мільярдів доларів з бюджету на закупівлю російського вугілля і електрики. Усі мої попередження, що така політика приведе до енергозалежності, влада ігнорувала. Тепер пожинаємо плоди цих корупційних схем.

А Демчишин замість того, щоб відповісти перед судом за бездіяльність на посаді міністра, після відставки був призначений Порошенком членом наглядової ради Нафтогазу із зарплатою 300 тисяч гривень на місяць.

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: президент,Нафтогаз,корупція,енергетика,РНБО,Україна,Олег Ляшко,вугілля,Владимир Демчишин
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.