Просте питання до організаторів блокади Донбасу

15 лютого 2017, 22:17
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
6
1214

У мене просте запитання до Семенченка, Парасюка та інших організаторів блокади:


коли через ваші дії зупиняються найбільші підприємства в Україні; коли через ваші дії сотні тисяч українців залишаються без роботи і зарплати; коли через ваші дії третина областей країни залишиться без світла і тепла; коли через ваші дії Україна недоотримає 2 мільярди доларів експортної виручки і мільярди податків до бюджетів – то кого ж ви, хлопці, блокуєте – українців чи окупантів?!

Те, що зараз відбувається – це не боротьба з реальною контрабандою. Це – боротьба проти України! Це намагання підлих політиків використати природне обурення справжніх патріотів і ветеранів, щоб за їх спинами і на їх горбу прийти до влади через хаос і економічний коллапс України. Саме тому московська зозуля Тимошенко, яка в 2014 році благала не чинити опір Путіну і жодного разу не була на фронті чи в госпіталі, сьогодні закликає воювати і підтримує блокаду, добре усвідомлюючи її катастрофічні наслідки для України і кожного українця. У передчутті отримати легку здобич туди приперся і грузинський цирк.

А погрози захопити енергетичні підприємства – це теж боротьба за Україну і проти окупантів?!

А чи знаєте ви, що Україна щороку купує в Росії (не в ордло) – і зараз теж! – до 10 мільйонів тонн коксівного вугілля. Чому ж його теж не блокувати?

 

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Радикальна партія,Донбас,Україна,Олег Ляшко,фракція РПЛ,окупанти,вугілля
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.