Я попереджав!

30 січня 2017, 21:44
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
282

Я вимагаю від НАБУ ретельно розслідувати цей епізод корупції Порошенка-Онищенка-Тимошенко і готовий повідомити всі відомі мені факти


Онищенко відверто розказав, як Порошенко разом із Тимошенко роздерибанили посаду міністра екології України, на яку призначили юриста Онищенка.

Я повністю підтверджую правдивість заяв Онищенка саме про цю корупційну історію, бо волею випадку опинився в її епіцентрі. Саме я, дізнавшись про продаж Юлією Тимошенко посади міністра екології помічнику газового олігарха Онищенка Ігору Шевченку, публічно зробив усе, щоб добитися відстави міністра-корупціонера.

Я вимагаю від НАБУ ретельно розслідувати цей епізод корупції Порошенка-Онищенка-Тимошенко і готовий повідомити всі відомі мені факти. Продавати посади міністрів, як це зробила Тимошенко – це не просто злочин, а вища міра аморальності, особливо після Революції гідності.

Люди віддали своє життя не за те, щоб ці цинічні бариги і московські зозулі продовжували їх грабувати.

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Онищенко,Радикальна партія,Україна,Олег Ляшко,Андрій Лозовий
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.