Тимошенко має спокутувати свою вину в монастирі

28 січня 2017, 15:49
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
4
273

Московська зозуля має замовкнути, як монашка, і тихо спокутувати свою вину за зраду України в монастирі сестер-бенедикток.


Моя заново відтюнінгована колега Тимошенко в ефірі одного з телеканалів, щедро навішуючи нову порцію низькосортної локшини на вуха українців, заявила, що є можливість знизити тарифи на газ до 100 доларів за тисячу кубометрів. Чому б Юлі не довести це на власному прикладі, переконавши свого друга Путіна знизити ціну на газ для України до 100 доларів замість 560, як вона підписала з ним у 2009 році?! А ще Тимошенко просто зобов’язана поїхати в Стокгольмський арбітраж і переконати суддів, що претензія до України російського Газпрому на 50 мільярдів доларів є безпідставною.

Коли Тимошенко це зробить, тоді й матиме моральне право розказувати, як нам далі жити. А поки її друзі-росіяни грабують українців на підставі підписаних нею кабальних газових контрактів, московська зозуля має замовкнути, як монашка, і тихо спокутувати свою вину за зраду України в монастирі сестер-бенедикток. Єдина проблема для Юлечки, що там не можна носити Луї Віттон:))

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: газ,Газпром,Радикальна партія,Олег Ляшко,Юлія Тимошенко,Путін
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.