За злочини Порошенка і Коломойського платять українці

27 січня 2017, 10:07
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
299

Брехливі “Плюси” на замовлення свого збанкрутілого власника Коломойського, як і перед парламентськими виборами у 2014 році, знову ведуть проти мене кампанію дискредитації.


Тому що я вимагаю від Коломойського повернути вкрадені ним з “Приватбанку” 150 мільярдів гривень. У результаті таємного договорняка між Порошенком і Коломойським за цей мегазлочин сьогодні розплачується кожен українець із своєї кишені. Але так не повинно бути і відповідати має той, хто вкрав гроші. Тому я вимагаю від Нацбанку оприлюднити результати проведеного аудиту “Приватбанку”, щоб усі знали куди і через які зв’язані фірми Коломойський вкрав з банку гроші.

Колишній власник “Приватбанку” або добровільно поверне українцям украдені ним 150 мільярдів, або сяде в тюрму. Іншого варіанту у нього не буде. Я нікому не дозволю цинічно серед білого дня грабувати українців!

 

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: банк,ПриватБанк,Радикальна партія,Олег Ляшко,дискредитація,українці,Ігор Коломойський,Петро Порошенко,злочин
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.