Неук Луценко зварганив чергову заказуху проти моєї команди

26 січня 2017, 23:22
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
1
232

Я розібрався в справі Олексія Бевзюка.


Як і думав, нашвидкоруч зварганена неуком Луценком заказуха. Вже через 15 хвилин після затримання Бевзюка заступник начальника четвертого слідчого відділу ГПУ Володимир Колодчин розказував журналістам про “злочин” радикалів.

Кум Порошенка Луценко, під якого вперше в історії України спеціально змінили закон і роздали в Раді торбу грошей, щоб цей алкаш став генпрокурором (читайте явку з повинною Онищенка), на замовлення Порошенка фальсифікує проти мене і моєї команди справи, бо якийсь ідіот сказав Луценку, що він буде наступним Президентом. І тепер вони з Порошенком наввипередки змагаються, хто дошкульніше мене вкусить. Господь позбавив їх обох розуму. Не з тим воюєте, зуби обламаєте!

Президентом не буде ні Порошенко, ні його корисний ідіот Луценко. Бо українці підтримують мене. Коли я буду Президентом, ці два зажрані куми отримають своє по-повній. Гарантую!

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Радикальна партія,Генеральный прокурор,Олег Ляшко,Юрій Луценко,замовлення,фракція РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.