Європа в розумовому паралічі

24 січня 2017, 22:20
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
1
500

Як повідомляють мої колеги Віктор Вовк і Андрій Лозовий, сьогодні у Страсбурзі був абсолютно ганебний виступ Генсека Ради Європи Ягланда перед членами ПАРЄ.


У своєму виступі цей формальний лідер РЄ жодного слова не згадав про російську агресію проти нашої країни, окупацію частини нашої території та анексію Криму. Ягланд вважає, що головна загроза сучасній Європі – це вибух популізму.

Разом із переобранням сумнозвісного проросійського Педро Аграмонта Президентом ПАРЄ, виступ Генсека РЄ є ще одним свідченням, як глибоко страх і політика умиротворення агресора проникли в душі європейців та паралізують їхню свідомість.

Загрози новітнього варварства на своєму східному кордоні європейці в якомусь розумовому паралічі бачити вперто не хочуть. Натомість обурення простих громадян явним відривом своїх еліт сприймають як справжню загрозу своєму пануванню.

Європа, схоже, занурюється в глибоку ідеологічну, моральну та інституційну кризу. А Україна несподівано для себе волею історії опиняється на передньому краї захисту європейських цінностей і цивілізації.

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Росія,Радикальна партія,Європа,Крим,ПАРЄ,фракція РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.