Нас вчергове надурили

10 січня 2017, 17:58
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
4
427

Посол України у Великій Британії Наталя Галібаренко заявила, що у Лондоні розглядають Будапештський меморандум як політичний документ без юридичних зобов’язань.


Якщо у Лондоні, Москві, Вашингтоні – у столицях, які підписали Будапештський меморандум – вважають його пустим папірцем, то чому Україна має ставитися до нього по-іншому? Треба чесно визнати, що нас вчергове надурили і зробити правильні висновки.

Напад Росії на Україну поставив хрест на Будапештському меморандумі, відновивши де-юре ядерний статус нашої країни. Тепер треба невідкладно почати велику роботу по відновленню ядерної зброї де-факто. Ядерна зброя – це як наші земля чи ліс – реальний гарант нашого суверенітету.

Окремо наголошу: ядерна зброя нам потрібна не для застосування, а як фактор стримування. Ніхто і ніколи не нападе на ядерну державу.

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Будапешт,Радикальна партія,меморандум,Олег Ляшко,ядерна зброя,фракція РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.