Одна корова - добре, а дві - краще

10 січня 2017, 16:16
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
1
164
Одна корова - добре, а дві - краще

Зроблю все, щоб повернути українцям-вимушеним переселенцям їх рідний дім


Корівка Смерічка, яку мені подарували на день народження Андрій Лозовий і Ігор Мосійчук і яку я передарував багатодітній сім’ї переселенців Бобрових з Луганщини, перед Новим роком привела гарненького бичка Буяна. То ж турбот у сім’ї переселенців, яка з нашою допомогою знайшла собі новий дім на моїй рідної Чернігівщині, трохи додалося. Зате 11-місячний Мирославчик і ще шестеро братиків і сестричок тепер ласуватимуть свіженьким молочком.

Ще одна сім’я переселенців Ващенкових із Авдіївки Сосницького району, у яких також семеро діток, за сприянням мого помічника Василя Волошка отримала корівку за державною програмою. То ж приїздіть, люди добрі, на Чернігівщину, моя команда в усьому вам допоможе. А головне – я зроблю все, щоб повернути українцям-вимушеним переселенцям їх рідний дім, наш Донбас і Крим.

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: корова,Луганщина,Радикальна партія,Олег Ляшко,Андрій Лозовий,Ігор Мосійчук,Чернігівщина,Крим,Донеччина,переселенці
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.