Захистили рятувальників

04 січня 2017, 17:50
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
1
62

Українські рятувальники з величезним ризиком для власного життя щодня рятують людей і їх майно в усіх куточках нашої великої України.


Я горжуся, що саме наша команда добилася підвищення з нового року мінімальної зарплати для рятувальників з 3 до 5 тисяч гривень на місяць. І бажаю, щоб наші рятувальники завжди живими поверталися зі служби додому, де їх чекають рідні.

Ще 600 мільйонів гривень на нашу вимогу передбачено в бюджеті на придбання нової пожежної техніки вітчизняного виробництва. Її виготовляє унікальний (єдиний у колишньому СРСР) завод у Ладані на Чернігівщині, який відроджений за моєї безпосередньої участі. Як наслідок, тисячі моїх земляків сьогодні мають високооплачувану роботу вдома, а не їздять по світах у виснажливих пошуках роботи.

Оце і є моя політика економічного націоналізму, яку я всіма силами і далі впроваджуватиму в життя – підтримка національного виробника, забезпечення українців високооплачуваною роботою, подолання бідності. Всі, хто виступає проти нашої політики – вороги України і українців!

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Ляшко,Радикальна партія,фракція РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.