Шановна Надія, дякую за відповідь!

02 січня 2017, 09:25
Власник сторінки
0
232

Був приємно вражений щирістю ваших слів.

Обговорювали ваш лист усім підрозділом і дійшли до сумних висновків, що добре показані в рядках пісні Скрябіна «Нас кинули». Тепер і в мене і в хлопців зникли останні рожеві сумніви, стосовно того, що все може змінитися само собою. Що ці поросячі рила (йдеться не лише про конкретну людину, а всю їх паскудну спільноту загалом, як явище), схаменуться і почнуть робити діло. Хоча б не для людей, а для того щоб не повторити шлях яника, і не тікати в паніці, кинувши улюблених страусів. Ні б…ь! Ці собаки жіночого роду будуть і надалі хапати набиваючи кишені, ми тут місити окопну багнюку, а наші матері і дружини отримувати дітей і чоловіків у цинкових трунах. Ну і нести останні копійчини за комуналку.

Гірко розуміти, що ми в черговий раз навіть не наступили, а плигнули на ті самі граблі, якими уже декілька разів отримували по лобі. І наче вже гуля виросла, як друга голова, а ми все ніяк не навчимося…

Тож єдина надія в нас на Надію. Впевнені народ вас підтримає, незважаючи на весь той помийний бруд, який щедро ллють політична мерзота та їх продажні журнашльондри. В потрібний час під ваші прапори збереться більшість тих хто пройшов пекло війни і кого вже не обдурити. В тому числі я та мої товариші по службі.

Слава Україні!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.