За міжнародну політику у нас відповідають або дураки, або російські агенти!

25 грудня 2016, 12:06
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
1
509

Те, що зараз відбувається у відносинах України з Ізраїлем – це дипломатична диверсія.


Ті, хто в Україні відповідають за міжнародну політику – або кінчені дураки, або російські агенти!

Нещодавно Ізраїль підтримав нашу державу в ООН, разом із іншими країнами засудивши російську окупацію Криму. У відповідь представник України в Раді безпеці ООН підтримав антиізраїльську резолюцію по поселеннях, замість того, щоб хоча б утриматися. На додачу в Умані невідомі здійснюють напад на єврейську синагогу. Усі ці події відбуваються напередедодні візиту прем’єра Гройсмана в Ізраїль і голосування в ізраїльському Кнесеті резолюції про визнання Голодомору 1932-1933 років геноцидом Українського народу.

Цілком очікувана реакція Ізраїлю на ці події – візит прем’єра Гройсмана скасований. Результати голосування по Голодомору теж можна передбачити. Національним інтересам України завдано непоправної шкоди, яку тепер нам довго треба буде усувати.

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Голодомор,ООН,геноцид,Умань,синагога,Радикальна партія,Володимир Гройсман,Олег Ляшко,міжнародна політика,Ізраїль,Крим,прем'єр-міністр,фракція РПЛ,окупація,диверсії
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.