Бідні люди ніколи не виберуть чесну владу

22 грудня 2016, 11:14
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
1
144

Якби українці мали гроші – вони б ніколи не брали принизливі подачки від кандидатів-гречкосіїв.


Саме тому ми так відчайдушно вигризали з горла влади радикальне підвищення доходів українців. Україну ми відбудуємо із багатими оюдьми, а не з жебраками.

Так, новий бюджет не ідеальний. Але ідеального бюджету не було за всі 25 років Незалежності і не буде. Навіть якби я сам написав бюджет – він все одно мав би недоліки. Всім не догодиш. Навіть коли Ангел летить, комусь заважає шурхіт його крил.

Провалити бюджет – означало б не лише залишити без підвищення зарплат медиків, вчителів, рятувальників, заморозити мінімальну зарплату, але й кинути напризволяще армію в час війни. До цього закликали московська зозуля Тимошенко та прокремлівський злодійський блок.

Голосуючи за бюджет, ми голосували за збільшення видатків на Збройні сили України, за підвищення мінімальної зарплати до 3200 гривень, за безкоштовні ліки для хронічних хворих, за підтримку національного виробництва.

Безумовно, не всі наші вимоги виконані. Але ми можемо бути в опозиції до влади, проте не маємо права бути в опозиції до України та українців.

 

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: бюджет,Кремль,Радикальна партія,тимошенко,Олег Ляшко,фракція РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.