Готую власну заяву і правові кроки з приводу т.зв. записів Онищенка.

15 грудня 2016, 12:10
Власник сторінки
Народний депутат України
0
309
Готую власну заяву і правові кроки з приводу т.зв. записів Онищенка.

Про це я сказав у "Великому інтерв'ю" з Євгеном Кисельовим на телеканалі Newsone.

Стверджую це і тут. І не тому, що за твердженнями Онищенка, мою відставку у червні 2015 року було, по суті, куплено.

Йдеться про серйозні звинувачення в обурливих фактах системної політичної корупції в Україні, що вимагає притягнення до відповідальності усіх причетних.

Тому, має бути розслідувана і підтверджена наявність та автентичність доказів, а також обґрунтованість звинувачень.

Згідно із заявами, які уже прозвучали, як мінімум 70 людей в парламенті отримали два з половиною мільйони доларів готівки, також отримали посади на митницях і в інших державних установах. Потім за гроші ще й призначали у Верховній Раді, приймали рішення.

Не виключаю свого звернення до спецслужб США. Не буду приховувати, правоохоронні органи США уважно стежать за розвитком ситуації - знаю це не за розповідями третіх осіб.

В Америці питали про це всі - і в Республіканській, і в Демократичній партіях. Питали про "плівки Онищенка" і у Сенаті США.

Якщо інформація підтвердиться, я звернуся до спецслужб США. Тому що для корупції у парламенті України використовувалися долари США. А громадяни США і їхні офшорні компанії брали участь у відмиванні грошей з України і поверненні їх у корупційні схеми.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Наливайченко,Онищенко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.