Корова Смерічка - в надійних руках!

10 грудня 2016, 21:04
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
1
116

Як і обіцяв, передав подаровану мені на День народження колегами Андрієм Лозовим та Ігорем Мосійчуком корову родині переселенців з Хрустального (колишній Красний Луч), Луганської області.


Батько Володя, мати Олена та семеро діточок зараз живуть на моїй рідній Чернігівщині, в селі Змітнів. А як в селі без корови? Ніяк! Дітям і молоко, і творог, і сметана, і масло потрібні.

Дав наказ корові – годувати родину. А родині – любити і шанувати Смерічку. Доглядати за нею доручив 12-річному Стасу, найстаршому сину. Разом з ним ми загнали корову в хлів, де вона відтепер житиме.

До речі, родина зможе ще й трохи заробляти, продаючи молоко. Адже Радикальна партія добилася збільшення закупівельної ціни на молоко з 2,5 до 5 грн за літр. А навесні, сподіваюся, дотиснемо, щоб ціна складала 7-8 грн. Держава має цінувати важку працю селян та гідно її оплачувати. А сільським родинам, в яких є корова, ми пропонуємо давати компенсацію на її тримання.

Що від мене залежить – теж зроблю. Зокрема, допоможу заасфальтувати дорогу в селі, партійці скинуться на придбання хати переселенцям, пральну машинку придбаємо.

А ще пообіцяв, що ми обов’язково повернемо Володі, Олені, їхнім діточкам і ще двом мільйонам переселенців з Донбасу їх рідний дім. А поки будемо добиватися від держави гідних умов життя для цих людей. Зокрема, ми вимагаємо в держбюджеті на наступний рік передбачити кошти на компесацію вартості житла переселенцям.

Окрім того, вимагаємо від уряду надавати безкоштовно ліки для людей похилого віку – від тиску, від серця, від діабету. Вже трохи легше для сімейного бюджету буде.

У цей нелегкий для країни час ми маємо допомагати тим, кому важче за нас. Адже коли ми разом – ми здатні гори звернути.

unnamed-1unnamed

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: корова,Радикальна партія,Донбас,Олег Ляшко,фракція РПЛ,переселенці
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.