Відверто про корупцію Порошенка, Тимошенко, Оніщенка

01 грудня 2016, 14:21
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
4
642

Зараз інет “розривають” одкровення Оніщенка, як він займався корупцією за дорученням Порошенка.


Те, що Оніщенко видає за велику сенсацію, я давно розповів з парламентської трибуни (дивіться відео нижче). Якби українці, НАБУ і ГПУ вміли чути, корупції в Україні було б значно менше.

Оніщенко-Кадиров – махровий злодій і корупціонер, який розкрадав належні українцям надра і при Януковичу, і при Порошенку. Останній зробив катастрофічну помилку, що вирішив “заробляти” гроші з Оніщенком. Це коштуватиме Порошенку президентської посади.

За погодженням і з відома Порошенка його партнер-корупціонер Оніщенко купив у Юлії Тимошенко за 5 мільйонів доларів США посаду міністра екології, яка за розподілом в коаліції відійшла “Батьківщині” – і призначив на цю посаду свого юриста Ігора Шевченка. Про цю корупційну схему я теж інформував громадян.

За куплену міністерську посаду Оніщенко щомісяця заносив Тимошенко 2 мільйони доларів США. Коли ж, в результаті нашої тривалої боротьби, парламент таки звільнив Шевченка з посади міністра екології за корупцію, Тимошенко, як завжди, почала цинічно брехати українцям, що не причетна до його призначення.

Коли Оніщенко намагався через мінстра Шевченка призначити свого помічника Матвєєва головою Держгеонадра, щоб і далі, як при Януковичу, дерибанити на мільярди доларів нафто- газові родовища, я зустрівся з прем’єром Яценюком і вимагав від нього заблокувати це корупційне призначення. Мені вдалося заблокувати цю корупційну схему. Що було далі – дивіться на відео.

Оніщенко також намагався корумпувати депутатів моєї фракції, пропонуючи їм космічні суми за вихід із фракції. На жаль, у моїй команді знайшлися двоє продажних подонків і тушок – це Сергій Мельничук і Артем Вітко. Обоє іуд зараз служать владі.

Корупційна діяльність Оніщенка, про яку він відверто, ідіот, зізнається і його партнерів – Порошенка і Тимошенко – повинна стати предметом ретельного розслідування як НАБУ, так і американського ФБР. Україна має назавжди позбутися цих корупційних метастаз.

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: США,Шевченко,ФБР,корупція,Батьківщина,Рамзан Кадыров,Онищенко,Радикальна партія,Олег Ляшко,Петро Порошенко,НАБУ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.