Один проти озвірілого натовпу кріпаків, які кликали царя

30 листопада 2016, 18:57
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
1
193

Сьогодні депутату Горлівської міської ради Володимиру Рибаку виповнилося б 43 роки.


Окупанти не тільки забрали у нього життя, вони позбавили його дружину і доньку можливості провідати могилу батька і чоловіка. Він зірвав російський прапор із будівлі, де роками творив Нову Україну. За це його катували і по-звірячому вбили. Але його героїчна смерть дала тисячам українців надію на повернення додому.

Усі, хто знали Володю, із впевненістю казали, що його вчинок не був просто емоційним порухом. Як депутат Горлівської міської ради він роками боровся із місцевими казнокрадами, ретельно готувався до сесій та викривав корупцію усіх рівнів. На російські шабаші він ходив, щоб агітувати за українське майбутнє Донбасу.

Окупанти хотіли роздерти на шматки нашу державу, як це зробили із тілом Володимира. Але його подвиг дав нам сили боротись. І колись ми помстимося.

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Горловка,Радикальна партія,Донбас,Олег Ляшко,Володимир Рибак,фракція РПЛ,окупанти
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.