Порошенко і Луценко з'їхали з глузду!

29 листопада 2016, 20:55
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
1
292

Іспанська прокуратура видала ордер на арешт за корупцію олігарха Фірташа, натомість генпрокурор України Луценко кришує партнера Фірташа Бойка, який украв пів-мільярда доларів на закупівлі нафтовишок.


Главу канцелярії Януковича Льовочкіна і Медведчука звинувачують у причетності до кривавого розгону Майдану, але Луценко вперто не знаходить підстав для притягнення їх до відповідальності.

Луценко також надійно кришує оточення Порошенка, про корупцію якого знає увесь світ.

Зате генпрокурор вимагає від НАЗК притягнути до відповідальності мене за корупцію за мою авторську телепрограму.

Влітку на телеканалі NewsOne я вів авторську телепрограму "Правда Ляшка". Програма мала виходити щотижня упродовж року. Але вже через місяць програму закрили, незважаючи на її космічні рейтинги, бо ми жорстко критикували Президента. Оточення Порошенка погрожувало депортувати з України продюсера каналу Олексія Семенова, у якого російський паспорт, якщо моя програма далі виходитиме в їх ефірі.

Тепер кум Порошенка Луценко за те, що я вів авторську телепрограму, намагається зробити мене корупціонером. Я попереджав усю країну, що Луценко не дружить з головою, зате в засос - із зеленим змієм! Бо така дурня може з'явитися тільки після літра випитого віскі.

Може Порошенко з Луценком розкажуть українцям: у якій ще країні за творчу діяльність сажають у тюрму? До речі, сьогодні я записав казочку незрячим діткам. Теж не депутатська діяльність, а корупція за логікою ідіотів при владі.

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Медведчук,прокуратура,ГПУ,телебачення,Адміністрація Президента,Юрій Луценко,Петро Порошенко,Льовочкін,NewsOne
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.