Треба послати до біса цих євронаперстночників і самим будувати сильну Україну

24 листопада 2016, 16:39
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
2
292

Відсутність рішення про безвіз для українців – це в першу чергу провал не України, а Євросоюзу, який продемонстрував усьому світу свою нездатність тримати своє слово.


Україна виконала всі вимоги для отримання безвізу, а єврочиновники вигадують різні причини, щоб його не надавати.

Ганебна “безвізова” тяганина до болю нагадує ситуацію з “виконанням” Будапештського меморандуму, про який його підписанти одразу забули, як тільки Україна добровільно відмовилася від ядерної зброї.

А Петру Порошенку, який легковажно обіцяв безвіз у листопаді, раджу говорити українцям правду. Його для того обирали Президентом.

Щоб змусити єврочиновників поважати українців і Україну, Порошенко також мав би відмовитися від участі в сьогоднішньому саміті Україна-ЄС.

Треба послати до біса цих євронаперстночників і будувати сильну Україну, ні на кого не сподіваючись. Коли в українців буде робота і зарплата, вони самі куплять собі візу, ні перед ким не принижуючись.

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Радикальна партія,меморандум,Україна,Європа,безвізовий режим,Євросоюз,Петро Порошенко,фракція РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.