Тимошенко разом з Порошенком і Гонтарєвою відповідальна за банкоцид

23 листопада 2016, 18:24
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
239

Я щойно подзвонив Юлії Тимошенко і сказав, що її "ініціатива" про відповідальність голови Нацбанку Гонтарєвої - це плагіат.


Ще в березні 2015 року я з колегами по фракції Радикальної партії зареєстрував проект постанови з вимогою до Президента Порошенка звільнити його подільницю Гонтарєву і притягнути її до кримінальної відповідальності.

Тоді Юлія Тимошенко та її підкаблучник Сергій Тарута мовчали, як у рот води набрали, і відмовилися підтримати нашу ініціативу, хоча я їх закликав долучитися до нашої боротьби з банківською мафією Порошенка. Але Тимошенко було байдуже, бо вона в цей час разом із газовим олігархом Онищенком, якому продала посаду міністра екології, дерибанила мільйони доларів. Тепер, коли цій московській зозулі треба відмитися від порочного зв’язку з Медведчуком, Льовочкіним і Фірташем, вона раптом згадала про злочини Гонтарєвої і вимагає її відставки.

Тимошенко разом із Порошенком і Гонтарєвою відповідальна за банкоцид і пограбування українців. Бо якби вона не мовчала і боролася разом з нами, а не відсижувалася, мільйони людей не втратили б своїх заощаджень.

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: президент,Медведчук,НБУ,Онищенко,Тарута,Радикальна партія,Юлія Тимошенко,постанова,Петро Порошенко,Гонтарева
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.