Не можна глузувати з України

13 листопада 2016, 15:47
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
5
893

Шкода, що мама не пояснила в дитинстві своєму Вовочці-дюймовочці різницю між повіями і Україною.


Вова Зеленський дуже образився на мене, що я його назвав дегенератом без роду-племені після того, як він у Юрмалі на втіху глядачеві обізвав Україну порноактрисою, яка готова дати любому і в будь-яких кількостях. Вова так образився на мене, що навіть пригрозив мені карами від своєї мами-єврейки.

А моя Мама – українка! Її, 19-літню сільську дівчину з новонародженим сином, кинув мій батько. Тому я виховувався у дитячому будинку і школах-інтернатах. Із своєю Мамою я спілкувався рідко, в основному на канікулах. Але люблю її і ні в чому не виню.

У мене теж життя було і є не мед, і різні влади мені завжди не подобалися, але в мене ніколи – ніколи, за жодних обставин! – язик би не повернувся обізвати свою рідну Україну порноактрисою. І я дякую моїй Мамі-українці, що навчила мене любити мою Батьківщину.

Шкода, що мама не пояснила в дитинстві своєму Вовочці-дюймовочці різницю між повіями і Україною. Хоча, думаю, якби його мама справді була єврейкою, Зеленський не виріс би дегенератом без роду-племені.

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: 95 квартал,Радикальна партія,Владимир Зеленский,Україна,Олег Ляшко,фракція РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.