Баба з возу - кобилі легше

07 листопада 2016, 16:13
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
2
257

Те, що політичний лузер Саакашвілі пішов у відставку – єдина можливість для нього хоч як-небудь зберегти обличчя.


Які реальні реформи Саакашвілі провів у Одеській області за півтора роки губернаторства? При тому, що мав неймовірні повноваження, в тому числі впливати на призначення своїх прокурора і начальника Нацполіції.

Чи готовий Саакашвілі відзвітувати публічно за свою роботу? Навряд. Бо немає про що звітувати.

У свідомості Саакашвілі наша країна, очевидно, була лише трампліном для повернення у велику політику в Грузії. Він готувався до повернення. І сам це підтверджував.

Однак із тріском програвши вибори у Грузії, не отримавши підтримки свого народу, водночас – після повного провалу на Одещині – Саакашвілі не має іншого шляху, як звинувачувати усіх і у всьому, водночас намагатися конвертувати свою відомість та впізнаваність у політичний капітал в українській політиці. Але я упевнений, що і тут його чекає фіаско.

Радикальна партія вимагає від Президента Порошенка не приймати відставку Саакашвілі, поки він не відзвітує про свою роботу на посаді голови Одеської ОДА. Досить тримати українців за дурнів!

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Одеса,Радикальна партія,Олег Ляшко,Міхеїл Саакашвілі,Ляшко РПЛ,Грузія,фракція РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.