"Діалоги Моне" - шлях до порозуміння

28 жовтня 2016, 17:05
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
123

Жана Моне називали “батьком Європи”.


Американський президент Джон Кеннеді у листі до творця Євросоюзу після Другої світової війни Моне писав: “Ви силою разуму зробили для об’єднання Європи більше, ніж усі імператори силою зброї”.

Разом із моїм заступником з міжнародних питань Віктором Вовком та керівником секретаріату фракціі Олексієм Кочарміним ми працюємо в маєтку Моне неподалік Парижу. Тут упродовж двох днів проходитимуть “Діалоги Моне” щодо актуальних питань реформування роботи українського парламенту.

Ініціював їх великий друг Украіни, екс-президент Європарламенту і чинний голова місії з реформи роботи Ради Пет Кокс. Усі витрати взяла на себе приймаюча сторона.

Це без сумніву історична подія – переговори лідерів парламентських фракцій про порозуміння в умовах війни і реформування роботи ВРУ. Головна мета яких – радикально підвищити якість і ефективність роботи парламенту.

У переговорах беруть участь усі керівники фракцій і груп парламенту. Окрім Кремлівського блоку. Не приїхала і Юлія Тимошенко, замість неї іі заступник.

Також бере активну участь керівництво Верховної Ради – Андрій Парубій, Ірина Геращенко та Оксана Сироїд.

Вірю, що ми знайдемо в собі мудрість і мужність забути про політику, коли йде мова про інтереси України. І достойно представити свою державу на міжнародній арені, переконавши західних партнерів допомогти нам провести реальні реформи на своїй землі заради гідного життя українців.


Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Радикальна партія,Парубій,Пет Кокс,Україна,Олег Ляшко,Європа,Франція,Геращенко,фракція РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.