У перемоги багато батьків, а поразка - завжди сирота

27 жовтня 2016, 16:53
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
76

Сьогодні влада приписує лише собі в заслугу рішення про підвищення мінімальних зарплат і звинувачує нас у тому, що ми начебто примазуємся до цього, сподіваючись, що в українців коротка пам’ять.


Але саме цього радикального кроку ми вимагали від влади тривалий час (на підтвердження – одна з моїх численних заяв від 7 серпня 2015 року).

Насправді не так важливо хто перший сказав про необхідність підвищення зарплат українців – я, Порошенко чи Гройсман. Важливо, що цей необхідний крок нарешті зроблено.

Але якщо для влади підвищення зарплат – це спосіб відволікти увагу від драконівських тарифів та дещо покращити свій нульовий рейтинг, то для нас завжди було очевидно, що економічне зростання в Україні неможливе без збільшення купівельної спроможності громадян. І це має бути наріжним каменем економічної політики та стратегії розвитку України. Сподіваюся, що цей очевидний факт нарешті стає зрозумілим і владі.

Але треба не зупинятися і рухатися далі, наступний крок – як мінімум удвічі підвищення мінімальних пенсій. Українці, які відпрацювали все життя, не повинні побиратися.

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Радикальна партія,Володимир Гройсман,Олег Ляшко,влада,пенсії,уряд,Петро Порошенко,фракція РПЛ,підвищені тарифи,зарплати
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.