Наша вимога виконана!

26 жовтня 2016, 16:35
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
167

Ми вітаємо сьогоднішнє рішення уряду про підвищення удвічі мінімальної зарплати і встановлення її на рівні 3 тисячі 200 гривень на місяць з 1 січня 2017 року.


Саме цього революційного рішення наполегливо вимагала від влади Радикальна партія останні півтора роки. Лише радикальне підвищення купівельної спроможності українців, їх трудових доходів дозволить розігріти внутрішній ринок і стимулювати економічне зростання в Україні. А зовнішні запозичення маютьвикористовуватися лише як тимчасова подушка безпеки, а не як панацея від усіх наших сьогоднішніх економічних бід.

Наступними мають бути рішення про підвищення мінімальної пенсії мінімум удвічі, радикальне збільшення бюджетних видатків на енергомодернізацію та енергозбереження, податкове стимулювання збільшення видобутку власного газу, збереження спецрежиму оподаткування сільгоспвиробників, підтримка національного виробництва через механізм індустріальних парків і експортно-кредитне агентство. Не треба нічого вигадувати, усе це вже запропоновано в законопроектах депутатів від Радикальної партї. Досить побиратися по світу з простягнутою рукою, прийшов час самим ставати сильними!

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Радикальна партія,Володимир Гройсман,зарплата,Олег Ляшко,уряд,заробітна плата,фракція РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.