Нема слів - одні емоції!

25 жовтня 2016, 21:18
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
2
233

У не пленарний тиждень, як і годиться народному депутату, зустрічаюся з громадянами.


Вчора був на Хмельниччині, сьогодні – Вінничина, завтра – Житомирщина. Люди різні, проблеми – одні й ті самі: мізерні зарплати і пенсії, дорогі ліки, захмарні комунальні тарифи.

Вчора ввечері після зустрічей та ефірів відчував себе витиснутим лимоном. Але як законослухняний громадянин сів заповнювати електронну декларацію – терміни ж піджимають. Ліг спати о 2-ій ночі.Зранку авторизувався лише з 15 разу і виявив, що нічого з внесених мною напередодні даних не збереглося! Відображається лише порожня сторінка, постійно вибиває помилки 503 та 404. Плюнув, виматюкався, ледь комп’ютер не розбив.

Хтось мені може пояснити, що взагалі відбувається з цією чортовою програмою, яка має працювати, як годинник?! Чи такі технічні проблеми комусь вигідні?

Розробників і відповідальних за це “чудо технологічної думки” треба притягнути до відповідальності за корупцію, бо, схоже, чималі гроші просто відмили. Замість того, щоб зробити нормальну програму, підсунули чисту халтуру. А потім брешуть українцям про боротьбу з корупцією.

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: корупція,Радикальна партія,Олег Ляшко,декларації,тарифи,фракція РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.