Донбас - це Україна. І він, все одно, буде українським

19 жовтня 2016, 18:57
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
324
Донбас - це Україна. І він, все одно, буде українським

За Сталіним більше плакали, і за Гітлером плакали…


У 1946 році – за рік після закінчення Другої світової війни – американці провели соціологічне опитування у Німеччині. Результат був приголомшливий. Понад 60% німців вважали Гітлера кращим державним діячем усіх часів. За рік (!) після закінчення війни.

Думаю, тепер кожен зрозуміє точно, що ніякі вибори на Донбасі проводити категорично не можна.

І більше того – навіть після відновлення кордону не можна проводити вибори, допоки не відбудеться процес ДЕСЕПАРАТИЗАЦІЇ.

Це життєвонеобхідний процес на зразок денацифікації у згаданій вище Німеччині, коли перші вибори відбулись лише через 4 роки, у 1949 році.

Шляхом денацифікації у тій чи іншій мірі були обмежені права в цілому 600 тисяч громадян.

Ще у минулому скликанні я зареєстрував проект закону про десепаратизацію, який у липні 2014 року був проголосований у першому читанні. На жаль, у другому його досі не проголосували. Це на совісті Комітету з правової політики і правосуддя, адже законопроект “завис” саме на рівні Комітету.

Думаю, натовп божевільних ватніків на похоронах Мотороли спонукає депутатів мене почути і нарешті підтримати десепаратизацію.

Донбас – це Україна. І він, все одно, буде українським.

(фото – KP.ua)

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Радикальна партія,Донецька область,Луганська область,терористи,Донбас,Україна,Олег Ляшко,Німеччина,війна,Гітлер,схід,Моторола,сепаратисти
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.