Заручники бюрократії

02 жовтня 2016, 16:48
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
149
Заручники бюрократії

Це – Міша. Йому три рочки. Разом з батьками він переїхав в Маріуполь з Горлівки, де терористи перетворили життя мирних мешканців на пекло.


У Маріуполі Мішу не беруть у дитсадок, бо в нього – вдумайтеся – немає довідки про щеплення! Точніше, довідка була, але вона лишилася в горлівській лікарні, яку розбомбили…

Що робити в цій ситуації: зробити Міші щеплення по другому колу, що небезпечно для життя, чи купити довідку, що є корупцією?

Бюрократія та людська байдужість в нашій країні вбиває так само, як ворожа куля.

До речі, окрім довідки, у Міші, його сім’ї та ще в 2-ох мільйонів переселенців немає ще багато чого – одягу, житла, на їжу ледь вистачає.

У центрі переселенців, який я сьогодні відвідав, перебуває семеро дітей та стільки ж дорослих з Донбасу. Німці подарували їм холодильник та пральну машину, а наша влада – дулю з маком.

Я разом зі своєю фракцією у парламенті добиватимуся збільшення фінансування програм по забезпеченню житлом та роботою переселенців. Але й кожен з нас повинен зробити все, щоб ці люди, які є такими ж українцями, як і ми з вами, почувалися у своїх тимчасових домівках, як вдома.

А Донбас ми повернемо. Я обіцяв Міші. Не можу підвести.

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Радикальна партія,Донбас,Олег Ляшко,діти,Маріуполь,фракція РПЛ,переселенці
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.