Від шебушного учня - вчителям. З любов'ю

02 жовтня 2016, 13:11
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
87
Від шебушного учня - вчителям. З любов ю

Я був ще тим учнем…


Ні, ні, навчався я добре, але мій гострий язик вже тоді багато кого дратував і тому за поведінку в мене зазвичай було “незадовільно”.

В 6 класі мене вигнали з Яблунівської школи-інтернату. До того часу я перечитав всі книжки у бібліотеці, був дуже розумний і задавав багато питань вчителям. Тому мене вирішили здихатися. Але я зла ні на кого не тримаю. Як став народним депутатом, я і школу газифікував, і в тому селі дорогу зробив, і їдальню відремонтував…

В 14 років мене вигнали з комсомолу – за те, що видав шкільну газету, де розкритикував райком комсомолу.

Вже давно забулися дитячі образи, лишилася тільки безмежна вдячність до вчителів. З багатьма з них я підтримую теплі стосунки і згадую свої ж шкільні витівки з ними за чаєм…

Приміром, якось мені в Комарівському інтернаті Марія Миколаївна Ющенко, вчитель історії, розказувала щось, а я її поправив. Кажу, ні, Маріє Миколаївно, це не так. Там інша була історія. На прохання встати і вийти з класу, я відповів: “Якщо я встану, то ви ляжете”.

Дітки, якщо ви мене читаєте, ніколи не відповідайте так вчителям, бо ще скажете, що це дядько Олег вас поганому навчив😀.

Дорогі учителі, зі святом вас!

Пробачте нас, будь ласка. За ті нерви, які ви витратили на нас, своїх учнів. За те, що ви досі робите свою важливу роботу за копійки. Знаю, що найкращим подарунком для вас буде гідна оплата вашої праці та відремонтовані школи. Я все зроблю для цього.

А ще здоров’я вам міцного і простого людського щастя!

Пам’ятайте про добро, яке зробили для вас вчителі, і знайдіть можливість привітати.

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Радикальна партія,Олег Ляшко,освіта,фракція РПЛ,учні,День вчителя
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.