Звільніть дітей - заручників Путіна

20 вересня 2016, 18:51
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
3
168

Минулого тижня терористи затримали на нашому Донбасі дітей-підлітків, яких окупанти звинувачують у диверсійній діяльності.


Їх затримали тільки за те, що вони люблять Україну. Їх затримали, звинувачуючи у тому, що вони вчиняли якісь диверсійні акти. Я не знаю, що вони там вчиняли чи не вчиняли, але те, що роблять терористи, затримуючи дітей, це варварство, це абсолютно нецивілізовані, нелюдські відносини.

Я хочу, щоб вся країна знала прізвища цих дітей: Богдан Ковальчук, Арсеній Белавін, Владислав Пазушко, Денис Хмеленко, Ярослав Миронов, Максим Солодовников, Денис Коваль. Їхня вина тільки в тому, що вони люблять Україну і хочуть жити в Україні.

Я звертаюсь до Президента і до української влади: Радикальна партія вітає зусилля правоохоронних органів і Президента, спрямовані на звільнення заручників – минулого тижня ми бачили, що кількох заручників було звільнено із багатомісячного полону. Але я окремо хочу привернути увагу до саме цього кричущого факту: затримання і тримання в заручниках дітей. Я прошу Президента на максимально високих рівнях, на будь-яких переговорах піднімати питання звільнення цих українських дітей.

Окремо я хочу звернути увагу парламенту до долі двох мільйонів українців, які через російську окупацію і російську агресію втратили свій дім на Донбасі. Цих людей сором’язливо називають переселенцями. Вони – українці, такі ж, як ми з вами. В них сьогодні немає дому, у них немає роботи, і вони вважають, що в них немає майбутнього.

Я хочу сказати цим людям, що Радикальна партія пам’ятає про них і докладе всіх зусиль до того, щоб про цих так званих “переселенців”, а насправді – наших братів і сестер українців, пам’ятала українська влада. Ми вимагаємо передбачити в Державному бюджеті видатки на оплату житла для переселенців, на працевлаштування, на влаштування їхніх діточок у дитячих садках і школах. Це – наші українці, яких ми повинні захистити і зробити все, щоб вони якнайшвидше повернулися до дому.

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Росія,Радикальна партія,Донбас,Олег Ляшко,діти,війна,Петро Порошенко,Володимир Путін,фракція РПЛ,переселенці
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.