Підводні камені кредиту МВФ

16 вересня 2016, 11:07
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
1
274

Ейфорія від рішення МВФ надати Україні черговий мільярд доларів кредиту швидко пройде, коли дізнаємося про умови, на які погодилася влада заради отримання цих грошей.


Меморандум між МВФ і владою досі таємний навіть від депутатів (от вам і парламентсько-президентська республіка!) , незважаючи на наші неодноразові вимоги його оприлюднити. Але з того, що нам відомо – це підвищення пенсійного віку для українців, продаж сільськогосподарських земель, скасування залишків спецрежиму оподаткування для селян і спрощенців, ліквідація цілого ряду соціальних пільг, продовження політики підвищення комунальних тарифів тощо.

Вчергове звертаюся до Президента Порошенка і прем’єра Гройсмана невідкладно оприлюднити підписаний ними Меморандум з МВФ. Українці мають право знати, як влада вирішує їхні долі і майбутнє України. У випадку відмови оприлюднити цей документ фракція Радикальної партії з наступного пленарного тижня почне блокування трибуни парламенту і пропонуємо всім інших демократичним опозиційним силам долучитися до нашого протесту.

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: МВФ,президент,Радикальна партія,кредити,Олег Ляшко,гроші,Петро Порошенко,фракція РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.