Раби, підніжки, грязь Москви!

12 вересня 2016, 11:04
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
4
739

Любіть Україну, всім серцем любіть!


Не ототожнюйте владу з Україною. Влади змінюються, Україна – назавжди! Владу, її політику критикуй скільки хочеш, Україну принижувати не дозволено нікому. За Україну, яку дегенерат Зеленський порівнює з німецькою повією, тисячі кращих синів нашої Вітчизни віддали своє життя і здоров’я. Спробуйте знайдіть приклад, щоб американці чи європейці так принижували свою країну.

Якщо ми самі себе не поважатимемо – хто нас у світі поважатиме?!

Це про таких “патріотів”, як Зеленський і його меншовартісних захисників, наш Тарас Шевченко писав: раби, підніжки, грязь Москви!

Нагадаю, ведучий “95-го кварталу” Володимир Зеленський у своєму виступі на фестивалі в Юрмалі “пожартував” перед глядачами: “Україна нагадує актрису з німецького фільму для дорослих, тобто готова прийняти в будь-якій кількості з будь-якої сторони”.

Як би не було нам зараз важко, яка б не була в нас дебільна влада, але принижувати рідну країну, щоб посмішити іноземну публіку – на це здатні лише такі продажні шлюхи, як Зеленський. Дегенерат без роду-племені! Розказував би, козел, про свою жінку чи про матір так.

Треба заборонити Зеленському виступи в Україні. Хай побирається на закордонних помийках.

P. s. Закликаю Київський ювелірний завод і усіх інших розірвати рекламні контракти із Зеленським і “95-м кварталом”. Хай рекламують огні масковскага кремля.

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Ляшко,95 квартал,Радикальна партія,Владимир Зеленский,Україна,фракція РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.