Все починається з правди і справедливості

09 вересня 2016, 16:12
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
93

Найголовніше, що треба сьогодні людям: робота, зарплата, перспектива, нормальна пенсія – от тоді буде сильна країна.

Більшість депутатів (за виключенням представників так званого «Опозиційного блоку», які всіма своїми голосуваннями, рішеннями показують, що працюють на Москву, на ворога) – українці і люди, які бажають добра цій країні.

Але чому в результаті 25-літньої нашої історії незалежності ми так живемо? Чому сьогодні Україна займає перші місця у світі по корупції, по рівню бідності, по хворобам, по смертності, проте останні місця по розвитку, по досягненнях, по перспективі майбутнього, по індексу щастя? Чому, коли ми говоримо про міцну армію, про міцну оборону, про міцну дипломатію, ми забуваємо про одну надзвичайно важливу річ: неможливо побудувати сильну країну без сильної економіки; неможливо побудувати сильну країну, коли переважна більшість людей жебраки; неможливо побудувати сильну успішну країну, коли немає справедливості. Справедливість – це той фундамент, на якому будується усе інше: справедливість в особистих стосунках, справедливість у державній політиці, справедливість у розподілі економічних благ. Коли сьогодні десяток олігархічних сімей мають всі надбання від економіки, а українці мають платити шалені кошти за надра, які по Конституції їм належать. Українці не можуть користуватися плодами виробленої продукції, тому що немає справедливості.

І тому, коли ми з вами хочемо подолати бідність, коли ми з вами хочемо зробити сильну армію, коли ми хочемо звільнити нашу рідну країну від ворога, треба пам’ятати про це, що все починається із правди і справедливості.

Що треба українцям сьогодні? На жаль, це те, чого не бачить влада, це те, чого, на жаль, не розуміє влада. Хоча у мене парадокс: Президент – успішний бізнесмен, Прем’єр – успішний бізнесмен. Багато успішних бізнесменів прийшли до влади, свій бізнес побудували, а країну побудувати не можуть.

Чому? Тому що вони забули, що головне – це справедливість, що ти не все повинен тягнути собі, а поділитись з людьми, у першу чергу. Як співав Марк Бернес: “Первым делом – самолеты, а девушки – потом”. Тому найголовніше, що треба сьогодні людям: робота, зарплата, перспектива, нормальна пенсія – от тоді буде сильна країна.

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: президент,Радикальна партія,Україна,Олег Ляшко,економіка,liashko,Петро Порошенко,фракція РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.