Виступ Президента: констатація фактів та переоцінка здобутків

08 вересня 2016, 10:07
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
124

Послання Президента в економічній його частині продемонструвало, що у нього немає ані бачення майбутнього економіки, ані бачення інструментів її розвитку.


Є констатація фактів та переоцінка здобутків, але немає стратегії та власного українського плану розвитку. Немає амбітних цілей, підкріплених реальними механізмами їх досягнення.

Як перейти від 1% економічного зростання до мінімум 7-8%? Як скористатись міжнародною допомогою для цього, а не для її проїдання та розкрадання? Як зробити, щоб економіка запрацювала на всіх, а не на купку олігархів та чиновників? Як підвищити рівень життя широких верств населення? Як Україні конкурувати глобально та яке наше місце в світі через 10-15 років?
Всі ці питання залишились без відповіді у посланні Президента, хоча ми з Віктором Галасюком ще у січні направили і йому, і прем’єру, і спікеру Антикризовий план розвитку економіки, який дає базові відповіді на всі ці питання.

Виступає Президент чудово. Якби він ще так само слухав.

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: президент,Радикальна партія,Україна,Олег Ляшко,економіка,Петро Порошенко,фракція РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.