Процвітатиме промисловість - процвітатиме Україна

29 серпня 2016, 09:24
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
1
80

З Днем шахтаря!


На жаль, нині у вугільній галузі важкі часи. Але пов’язано це не лише з російською окупацією частини Донбасу. А і з тим, що ті, хто прийшов до влади на крові Героїв війни і революції, насамперед діють у своїх власних корупційних інтересах.

З великим болем постійно отримую інформацію про невиплати зарплати шахтарям на Волині, Львівщині, Дніпровщині, звільнених територіях Донбасу. А закриття вітчизняних шахт чи купівля імпортного вугілля – це справжній злочин.

Бо це втрачені робочі місця для українських шахтарів. Бо це забраний шматок хліба у них та їхніх родин. Саме через таку антипромислову політику у нас найвищий рівень безробіття за 25 років.

Робота і нормальна зарплата, яку виплачують вчасно – це першооснова соціальної справедливості в державі.

Відродження вугільної галузі – один із пріоритетів нашої команди. І коли процвітатиме промисловість – тоді процвітатиме Україна!

Знаю, що ця пісня, написана геніальним Володимиром Висоцьким – гімн вашої професії. Зі святом, гірняки!

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Радикальна партія,Олег Ляшко,День шахтаря,фракція РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.