З африканськими зарплатами європейські тарифи непідйомні

25 серпня 2016, 22:18
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
360

Володимир Гройсман зрівняв тарифи на воду в Україні і Європі. Висновок прем'єра невтішний: українці платять значно менше європейців.


Але перед тим, як порівнювати, скільки платять українці, Гройсман мав би порахувати скільки більшість з українців заробляють. Через абсолютно недолугу економічну політику влади ми – світові антирекордсмени по рівню доходів, зарплати українців – на рівні з африканцями, пенсії – ще нижчі.

Тому вихід один: щоб росла економіка, треба радикально збільшувати купівельну спроможність громадян через підвищення зарплат і пенсій. Головні зусилля уряду мають бути спрямовані на подолання епідемії безробіття і створення високооплачуваних робочих місць для українців. Тоді люди платитимуть і за комуналку, і товари в магазинах куплятимуть.

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Радикальна партія,Володимир Гройсман,Олег Ляшко,Європа,пенсії,прем'єр-міністр,комунальні послуги,тарифи ЖКГ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.